Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Anekke

Anekke

 

Да бъдеш страстен мечтател не винаги е толкова често срещано явление. Да можеш да мечтаеш буден по каквато и да е причина, да скачаш в локви в дъждовни дни, да тичаш в парка, да скачаш наоколо, да се кикотиш, да четеш книга и да се вълнуваш, да отидеш на пътешествие с нетърпение да откриеш всяка част от света, да продължаваш да бъдеш малко момиче (макар и вече голямо)... Да бъдеш страстен мечтател не винаги е толкова обичайно, въпреки че за няколко души, точно както за мен, това е начин на съществуване и живот, който ни прави щастливи.

 

 

Искате ли да знаете моята история?

 


Както вече знаете, моето име е Анекке. Родена съм в студен зимен следобед, един от онези, които имат почти носталгичен вид. Ето защо се казва, че в мен има известна нежност и романтика, същата като това, което чувстваш, когато седнеш пред камината в дъждовен ден с одеяло, наслаждавайки се на звука на дървата за огрев, които пукат в пламъците, докато нежно усещане те обхваща. Това чувство ни предоставя най-простите неща.

 

Усещам, че моята съдба е да дам мир на тези, които ме следват, да ви доближа до вълшебния свят на мечтите, в който живея и да ви предам красиви чувства. Не забравяйте, че е по-добре да живеете живота си спокойно и да се наслаждавате на малките детайли на всеки момент, знаейки, че нещо магическо може да се случи по всяко време.

 

В моя малък голям свят има много мечти и безкрайни вселени, желания, приятели, надежди… дори страхове и призраци съжителстват, създавайки аура на мистерия като тази, която се появява, когато получите писмо, когато се изнервите, защото не знаете какво има вътре, въпреки че копнеете да го отворите и да откриете посланията му. И това е така, защото този мой малък голям свят е любимо място, където всеки детайл се грижи със страст да има пътеки, които ще ви отведат до вълшебни места.

 

 

Искате ли да знаете моите тайни?

 

Като всички мечтатели обичам да пътувам, обичам старомодни неща и неща, които се правят на ръка. Миризмата на измито и обработено дърво ме отвежда към горските пейзажи, кара ме да се чувствам част от тях и ми помага да се опозная малко повече (и по-добре).

Много неща ме вдъхновяват и вълнуват, като например пътуване до място, пълно с истории от миналото, където можете да преживеете сцени, пълни с нежност, където мечтите ви се превръщат в уникални и специални спомени.

 

Моето мото: „Обичам да споделям“

 

Обичам да споделям! Това е моето мото, защото животът е пълен с прекрасни преживявания, с хора, които те ободряват, с пътувания, които те променят и ти помагат да опознаеш себе си малко по-добре... Открих, че когато споделяш щастието си, приключенията си, любовта... светът ти го връща. Така че никога не се уморявам да повтарям това мото, което ми помогна да намеря истински и страхотни приятели през всичките ми преживявания.

 

Знаеш ли кой е най-верният ми приятел?

 

Моята котка Тованда, тя е и най-добрият ми приятел, спътникът на моите пътувания, надежди и мечти. Тя дойде в живота ми неочаквано и оттогава е неразделна част от живота ми.

Бързо се привързах към нея, като видях, че ми помогна да определя страховете и надеждите си, да бъда смела и преди всичко да бъда себе си. Ние сме две единствени по рода си и заедно тръгваме на безкрайни приключения и вълшебни пътешествия.

Обича да бъде с хора, които я галят и чешат зад ушите. Също така има невероятна способност да създава нови приятели във всяко приключение. След като я срещнете, няма да искате да я напуснете!

 

 

Моите спомени: колекциите на Anekke

 

Моят свят се върти около моите мечти, пътувания и приключения, моите желания и стремежи. Моите спомени. Ето защо група от прекрасни хора, които винаги слушат много внимателно всички истории, които им разказвам, са натоварени да проектират прекрасни колекции от чанти, които да използвате ежедневно, напомняйки ви, че и вие сте мечтатели и сте част от моя свят.

 

 

Мечти, любов от пръв поглед, максимата, че трябва да продължим да бъдем малки момичета вътре, любовта да събираме щастливи моменти, да намираме хора, които ни дават нещо добро, магията на свободата, когато пътуваш, свободата да бъдеш себе си, същността на природата, очарованието на танцьорите, очарованието да бъдеш екстатичен, гледайки пълната луна през прозореца, пътуването към красива Венеция... Тези неща вдъхновиха някои от предишните ми колекции, които улавят всичките ми чувства, моето вълнение и желание да те накарам малко по-щастлив.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари