Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

ION8

ION8

 

Марката ION8 е част от Aydya Group, успешна компания с дългогодишен опит на пазара на потребителски стоки в Шотландия. Фирмата работи в световен мащаб с международна мрежа от търговци и дистрибутори. Успешно управлява множество марки в различни сектори и се отличава с производството на висококачествени продукти, отличени с множество сертификати и награди, сред които и бутилките за вода ION8.

 

ЗА ION8


Марката ION8 е създадена през 2016 г. като започва само с един продукт в три цвята. Към днешна дата асортиментът се разраства до над 200 различни продукта. Марката е генерирала значителни продажби в световен мащаб и има глобално присъствие както онлайн, така и във физическа търговия на дребно. ION8 е специализирана марка за високочаствени продукти, свързани с безопасната хидратация и стимулиране на пиенето на вода. Експерт в бутилките за вода за многократна употреба с редица вълнуващи нови продукти в процес на разработка. Всички бутилки на марката са дизайнерски и защитени с патент.

Сред асортимента на ION8 има шишета за вода, пластмасови шишета без BPA, шишета за водата от неръждаема стомана, термоси, термо чанти и др.

 

НАГРАДИ


Aydya Group са наградени с престижната награда на кралицата за Предприятие през 2021 г. От основаването им през 2016 г., техните висококачествени продукти са били признати с множество международни награди за дизайн, включително RedDot, iF Дизайн, а наскоро  GOOD
DESIGN®, най-старата и най-голямата организирана програма за престижни награди по целия свят за r International Design Excellence. 

                                                 

 

 

МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ, УСТОЙЧИВО И ВЪГЛЕРОДНО НЕУТРАЛЕН


ION8 се ангажират със 100% въглерод неутрална стратегия и с намаляване на отпадъците, които могат да се избегнат. Постигат това със стратегия от 3 точки.

  • ДИЗАЙН - Дизайнерски продукти, които хората обичат да използват
  • НАМАЛЯВАНЕ - Минимизиране на нашия въглероден отпечатък
  • ИЗМЕСТВАНЕ - Подкрепяне на инициативи за компенсира отпечатъка и създадения отпадък по време на производството

Въглеродната неутралност означава, че въглеродният отпечатък на компанията, продуктите, услугите и събитията е изчислен на базата на международно признати стандарти и е напълно компенсиран чрез подкрепа на сертифицирани проекти за компенсиране на въглеродните емисии. Компенсирането на емисиите на CO2 е важна стъпка в ефективните действия в областта на климата, наред с избягването и намаляването на произвоствените отпадъци. Всички бутилки Ion8 компенсират въглерода по целия път от производството до края на живота си, включително евентуалното изхвърляне на бутилката.

 

                                 

 

ВИДОВЕ БУТИЛКИ И РАЗМЕРИ

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари