Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Вижте всички статии

Anekke 2022

Anekke 2022

 

Готови ли сте да тръгнете на ново приключение с Anekke?

 

Ето паспорта, нека пътуването започне!

     

 

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В КАНАДА!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Колекцията Anekke The Forest е ново пътешествие из Канада, нейните невероятни гори, нейната флора и фауна, но също така и през постоянната суматоха на нейните градове.

 

Тази колекция ще Ви отведе, чрез стотиците свои детайли и символи, до културата и най-дивата красота на тази страна.

 

Готови ли сте за пътешествието? Отправете се на ново приключение с Anekke!

 

     

 

„Пътуването започна със звука на леден вятър, танцуващ с листата. Бях пристигнала на нова дестинация, където скоро щях да се влюбя в хората, културата, градовете на нестихващия живот и най-вече в красотата.

Добре дошла в Канада, Анеке!“

 

Колекцията Anekke The Forest е вдъхновена от пътуването на Anekke из Канада. В тази колекция, пълна с елементи, свързани с нейните гори, нейната флора и фауна и нейния начин на живот, вие ще откриете цветовете, техните форми и тайни чрез всяка чанта и аксесоар, които се превръщат в парчета, изпълнени с индивидуалност, които ще ви карат да пътувате с тях всеки ден.

 

 

 

31% от земята в Канада е покрита с гори. Ето защо Anekke The Forest ще ви потопи в тях, като ни доближи до нейните дървета, нейните животни и форми и ще ни придружи на ново уникално пътуване.

В предната част на Anekke The Forest ще откриете Anekke, която храни лос, едно от най-емблематичните животни на Канада.  
Можете ли да си представите как вали сняг, докато се разхождате из гора в Канада? Тъй като този ефект е създаден с помощта на преливане в сребрист тон отпред. Завийте се топло, за да откриете гората с Anekke!  

     

 

 

Капсулната колекция Anekke Wild е вдъхновена от най-дивата страна на природата, която расте и свободно разгръща красотата си. Готови ли сте да я видите отблизо?

 

Кленовият лист е един от най-известните символи на Канада. Той символизира природата и флората на страната и просто трябваше да бъде част от тази колекция!

 

  А за любителите на котки, погледнете предната част със силуета на Towanda! Най-добрият приятел на Anekke не можеше да бъде пропуснат от тази колекция и сега той винаги ще бъде с вас в чантата ви Anekke Wild!

Гората крие големи тайни и сега ще можете да ги откриете в този принт, вдъхновен от негатив на снимка.

Животни, листа, фрази... Открийте всички форми, скрити сред картините - ще ги обикнете!

 

     

 

 

Някои от градовете в Канада се смятат за най-урбанистичните в света. Ето защо капсулната колекция Anekke Urban улавя тяхната същност, за да направи своите чанти и аксесоари уникални. Точно като теб!

 

Вдъхновението зад щампата Anekke Urban е логомания, тенденция, която се превръща в главен герой на принта в действителното лого на Anekke, което има уникална винтидж нотка.

 

  Тази капсулна колекция се отличава с много елегантни формати и вечен дизайн, които ще превърнат любимите ви Anekke Urban във вашите нови незаменими аксесоари.

Детайлите са основна част от колекцията, с много златисти апликации (катарами, висулки, каишки за издърпване, ключодържатели...), декоративни лепенки... Ще ги харесате!

 

     

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Колекцията Anekke Voice отдава почит на афро-канадската активистка Виола Дезмънд. Тази жена е модел за подражание в борбата за расово равенство в Канада и е първата жена, която се появи на банкнота от 10 долара в своята страна.

 

Гласът на Виола Дезмънд и нейната вяра, че трябва да се борим за каузите, в които вярваме, са голямото вдъхновение зад колекцията Voice. Тъй като вашият глас има значение и светът принадлежи на смелите, вашата нова чанта ще говори вместо вас!

     

 

Anekke Voice е колекция, вдъхновена от афро-канадската активистка Виола Дезмънд. Тази невероятна жена постави началото на движението, което успя да сложи край на расовата сегрегация в Канада и беше първата жена, която се появи на банкнота от 10 долара в страната. Жена, която направи история!

 

Ето защо колекцията Anekke Voice е пълна с послания и ще ви напомня колко е важно да се борите за каузите, в които вярвате.

 

Защото вашият глас има значение!

 

 

В щампата върху предните части на колекцията Anekke Voice ще намерите Anekke да води тълпа в полза на равенството и мира.

 

Защото заедно, ние правим един по-добър свят!

 

  Има послания за овластяване и в полза на мира в цялата колекция Anekke Voice, в щампите, лепенките, бродериите, подплатата... Открийте ги всички!

Колекцията Anekke Voice има ръчно изработен вид, който й придава уникално винтидж докосване. Ще го заобичаш!

 

     

 

 

Anekke Nature Woods е новата еко колекция Anekke; направена от 80% рециклиран материал и 100% любов към планетата.

 

Вдъхновена е от топографската карта (в релеф) на планините на Канада, следва тенденции като логоманията, а много от лепенките ѝ са вдъхновени от био козметиката.

 

 

Основният печат на колекцията Anekke Nature Woods е вдъхновен от топографска карта (гледана отгоре) на планините на Канада. Създаденият ефект е подобен на камуфлаж.

Пластирът CRUELTY FREE е вдъхновен от професионалния живот на Виола Дезмънд: тя стартира своя собствена линия органична и природосъобразна козметика.  

 

Използваният материал, който е получен от рециклирани пластмасови капачки на бутилки, е лек и гъвкав. Освен че са екологични, чантите Anekke Nature Woods са супер удобни благодарение на материала, от който са направени!

     

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

· CANADA ·

 

Канада е една от най-екосъобръзните страни в света: ангажиментът на нейните жители към планетата я превърна в едно от най-екологичните места. Прекрасен пример!

 

 Канада има най-голямата популация от полярни мечки, която съществува: от общо 25 000, 15 000 от тях живеят в северната част на Канада.

 

В Канада има повече от 200 етноса! Това е една от най-приветливите и екологично чисти страни в света.

 

· VIOLA DESMOND ·

 

Тя е арестувана през 1946 г., защото е заела място в киното, където не е позволено да сядат черни хора. Този инцидент отприщи борбата, която успя да сложи край на расовата сегрегация в провинцията.

 

53 години след смъртта й, лицето на Виола Дезмънд се появи на 10-доларовите банкноти на нейната страна. Първите жени, появили се на банкноти!

 

Тя е успешен предприемач, специализирал се в козметика и козметични продукти за чернокожи жени.

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти